Natuurlijk bent u bij Cucina Madali ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Bij de keuze van onze merken hebben we vooral gelet op een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben gekozen voor de keukens van Tristar en Ballerina. Voor onze werkbladen werken we samen met Dekker Zevenhuizen enKemie. Sinds een half jaar zijn wij leverancier van de exclusieve achterwanden van Bokmerk. Met een keuken van Tristar kiest u voor een kwaliteitskeuken uit Nederland. Ballerina Keukens is een goede Duitse keuken met een breed assortiment aan deurtjes en grepen.

Het ontwerpen van een goede keuken begint met goed luisteren en goed kijken. Luisteren naar uw wensen en kijken naar de ruimte. Daarom komen we graag bij u thuis. U vindt in onze showroom geen grote aantallen showroomkeukens. Wel een uitgebreide keuze aan modellen, kleuren en materialen. Samen met u ontwerpen we de mooiste keuken. En omdat onze kosten laag zijn, kunnen we die keuken leveren voor een verrassende prijs.Voor actuele informatie over onze projecten kunt u terecht op onze facebooksite.

Wij overtuigen u graag op basis van onze kennis en ervaring. U bepaalt zelf wanneer u besluit om bij ons een keuken te kopen.

Maak direct een afspraak

EVL-2013010-0013