Is uw keuken verouderd, laat de folie los of bent u helemaal uitgekeken op de kleur van uw keukendeurtjes? En ziet u op tegen een grote verbouwing of is een nieuwe keuken op dit moment te duur? Dan is het tijd voor onze KeukenRenovatie. Bij Cucina Madali werken we voor het renoveren van uw keuken samen met een aantal bedrijven die normaal gesproken zaken doen met de keukenfabrikanten. Door direct in te kopen bij deze toeleveranciers kunnen wij voor een zeer scherpe prijs uw keuken volledig renoveren.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe keukendeurtjes, maar ook voor de nieuwste scharnieren, laden en voorraadladen van Blum, de mooiste grepen, werkbladen en keukenaccessoires.

U maakt eenvoudig online een afspraak met ons. Dat kan in onze showroom, maar ook bij u thuis. In onze showroom nemen we uitgebreid de mogelijkheden door. Bij u thuis meten we alle maten op. Wanneer u kiest voor nieuwe keukendeurtjes maken we gratis een 3-D keukenontwerp van uw bestaande keuken met de nieuwe deurtjes, zodat u gelijk het resultaat ziet.

Voor het laten spuiten van uw keukendeurtjes werken we samen met Meiling Schilderwerken uit Putten. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 


[/one_half_last]